12. - 16.
Kesäkuuta
2024
Sodankylän
elokuvajuhlat

Sodankylä Lapland Finland
LIPPUKAUPPA
13.06.2024 20:51
Tallennettu

Usein kysytyt kysymykset

Voinko varata elokuvalippuja ennen festivaaleja?
Kaikki ennakkoliput myydään lipunmyyntisivuston kautta. Lippujen varaaminen ei ole mahdollista, mutta ostetuja lippuja on mahdollista vaihtaa ennen näytöksen alkua myyntiehtojen mukaisesti.

Miten voin ostaa lippuja festivaalien aikana?
Festivaalien aikana lippuja voi ostaa lipunmyyntisivustolta ja tapahtumapaikan lippukassoilta.

Voinko vielä ostaa liput näytökseen joka on ennakkomyynnissa loppuunmyyty?
Kaikkiin näytöksiin vapautuu lisää lippuja myyntiin näytöspäivänä klo 8. Vapautuvat liput ovat myynnissä sekä lippukassoilla että verkkokaupassa.

Miten voin käyttää sarjalippuni?
Maksettuasi sarjalipun, saat koodin jolla voit lunastaa 12 lippua joko verkkokaupassa tai lippukassalla paikanpäällä. Muista tallettaa sarjalipun koodi! Lippukassalla tarvitset sarjalipun koodin joko tulostettuna tai esimerkiksi puhelimen ruudulta näytettynä.

Onko sarjalippu henkilökohtainen?
Sarjalippu ei ole henkilökohtainen. Samalla sarjalipulla voi ostaa samaan näytökseen useamman lipun. Tai useampi henkilö voi käyttää samaa sarjalippua.

Miten saan liput tulostettua? Miten avaan lipun älypuhelimellani?
Näytökseen saapuessasi sinun on näytettävä lippusi. Suosittelemme tulostamaan liput etukäteen. Voit myös näyttää lipun älypuhelimen ruudulta. Voit tarvittaessa myös käydä tulostuttamassa lippusi tapahtumapaikalla lippukassalla.

Voinko vaihtaa lipun tai peruuttaa tilaukseni?
Lipun vaihtaminen toiseen näytökseen onnistuu lippukassalla ehtojen mukaisesti.

Mitä teen jos näytös peruuntuu?
Mikäli näytös joudutaan perumaan, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle eikä tästä aiheudu ostajalle kuluja. Palautettavien lippujen hinta palautetaan täysimääräisesti.

Esteettömyys
Esityspaikoista Isoon telttaan, Kitisen kinoon, Kitisenrannan koululle ja Pieneen telttaan on esteetön pääsy pääsisäänkäynnin kautta. Elokuvateatteri Lapinsuussa henkilökuntamme on salin pääsisäänkäynnillä toisessa kerroksessa. Tätä varten teatterin ulko-ovessa on puhelinnumero, josta saa apua esteettömään sisäänpääsyyn alakerran kautta.

Suosittuihin näytöksiin saattaa muodostua pitkiä jonoja. Henkilökuntamme auttaa, jos pitkä odotus ei syystä tai toisesta tunnu mukavalta.
Liikunta- tai näkörajoitteisen henkilön saattaja pääsee maksutta mukaan elokuviin, kunhan ensin noutaa vapaalipun lipunmyyntipisteestä tai pyytää sellaisen ennakkomyynnin asiakaspalvelusta.

Koulun aulassa on esteetön WC ennen esityssalin ovea. Lisäksi Ison teltan ja koulurakennuksen päädyn välissä on esteetön ulko-WC.