12. - 16.
Kesäkuuta
2024
Sodankylän
elokuvajuhlat

Sodankylä Lapland Finland
LIPPUKAUPPA
13.06.2024 20:11
Tallennettu

Verkkokaupan käyttöehdot

Tapahtumalippujen palautusoikeus
Huomioithan että lipuilla ei ole automaattisesti vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli näytös peruuntuu, sinulla on oikeus saada lipun hinta takaisin.

"Etämyynnin, kuten puhelinmyynnin tai verkkokaupan, 14 päivän peruutusoikeus ei koske vapaa-ajanpalvelua, joka on sovittu tietyksi ajankohdaksi.
Et voi siis palauttaa esimerkiksi konserttiin, teatteriesitykseen tai urheilutapahtumaan hankittuja lippuja."

Katso Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta lisätietoja täältä
Katso myös kohta 6. Virheosto


1. Yleistä
Näitä verkkokaupan käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin asiakkaan toimiin verkkopalveluissa ja mobiilisovelluksissa. Nämä ehdot soveltuvat kaikkiin asiakkaan toimiin verkkokaupassa riippumatta siitä, millä päätelaitteella asiakas käyttää palvelua.
Asiakas saa käyttää verkkokauppaa ainoastaan kulloinkin voimassa olevien ehtojen ja soveltuvan lainsäädännön sekä hyvän tavan mukaisesti.
Ehdot muodostavat sopimuksen asiakkaan ja kauppiaan välillä, ja määrittelevät asiakkaan ja verkkokauppaa koskevat oikeudet ja velvollisuudet.
Tehdessään varauksia tai ostoja verkkokaupassa asiakas vakuuttaa tutustuneensa kulloinkin voimassa oleviin käyttöehtoihin ja sitoutuu noudattamaan niitä.

2. Rekisteröityminen
Asiakas voi halutessaan rekisteröityä ennakkoon verkkokauppaan. Ostamisen yhteydessä tili luodaan automaattisesti jos sitä ei ole ennakkoon luotu. Liput ja ostohistoria ova käytettävissä sähköisesti.

3. Maksutavat
Verkkokaupassa voi maksaa verkkopankkitunnuksilla sekä yleisimmillä maksukorteilla. Käytössä olevat kaikki suomalaiset verkkopankit.
Maksukorteista verkkokaupassa hyväksytään MasterCard, Visa ja Visa Electron. Lisäksi voit maksaa Mobile Payllä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

4. Peruutukset
Ostettuja sarja- tai näytöslippuja ei hyvitetä.

5. Virhetilanteet
Verkkokaupan virhetilanteet johtuvat yleisimmin siitä, ettei lipunmyyntijärjestelmä saa vahvistusta verkkopankissa suoritetusta maksusta. Tyypillisiä syitä epäonnistuneeseen lipputoimitukseen ovat esimerkiksi maksamiseen varatun ajan ylittyminen sekä yhteyden katkeaminen ennen selaimen palaamista verkkopalveluun.

Verkkopankki- ja maksukorttiveloitukset tapahtuvat Paytrail-maksupalvelussa. Myyjä ei vastaa tietoliikennehäiriöistä tai maksuliikennekumppaniensa järjestelmähäiriöistä johtuvista palvelukatkoksista.
Mikäli maksutapahtumassa tai lipputoimituksessa ilmenee ongelmia, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä verkkokaupan ylläpitoon webmaster@msfftickets.fi Tarkistathan ensin kuitenkin etteivät liput ole jääneet roskapostikansioon.

6. Virheosto
Mikäli näytöksen valinnassa on sattunut virhe ja liput on ostettu väärään näytökseen, voi liput vaihtaa veloituksetta uusiin joko ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai tapahtumapaikalla lippukassalla viimeistään 30 min ennen sen näytöksen alkua, johon liput on virheellisesti ostettu. Liput voidaan vaihtaa vain saman hintaiseen näytökseen jossa on vaihtohetkellä tilaa.
Jälkikäteen lippuja ei voi vaihtaa, eikä käyttämättä jääneitä lippuja hyvitetä.

7. Näytöksen peruuntuminen ja rahapalautus
Mikäli näytös joudutaan perumaan, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle eikä tästä aiheudu ostajalle kuluja. Palautettavien lippujen hinta palautetaan täysimääräisesti.
Huomaathan että rahat palautetaan vain jos näytös perutaan.

8. Sarjaliput
Käyttämättömiä sarjalippuja ei hyvitetä tai muuteta rahaksi tapahtuman aikana eikä tapahtuman jälkeen.

9. Näytökseen saapuminen
Saavuthan näytökseen ajoissa. Näytöksen alkamisajan jälkeen saapuvalle ei voida taata sisäänpääsyä.